Dalende tendens coronadoden Italië zet door

Bron © ANP

Afbeelding: Arie Kievit

De dalende tendens in het aantal sterfgevallen door toedoen van het coronavirus zet door in Italië. De autoriteiten meldden zaterdag 119 nieuwe doden.

Het totaal kwam daarmee op 32.735. Alleen de Verenigde Staten en Groot-Brittannië telden tot dusver meer mensen die overleden aan corona.

Lees hier het laatste nieuws rondom het coronavirus.

De afgelopen 24 uur kwamen er 669 bevestigde Covid-19-patiënten bij, iets meer dan vrijdag. Sinds de uitbraak hebben nu bijna 330.000 Italianen de ziekte onder de leden gehad of zijn nog steeds ziek. Bijna 58.000 mensen hebben nog medische behandeling nodig, van wie er 572 op de intensive care liggen. De strenge maatregelen om de verspreiding van het virus te beteugelen zijn recent versoepeld.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen