Max Verstappen wordt oom: zus verwacht eerste kindje

Afbeelding: ANP

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de bijzondere en opvallend berichten van BL’ers op social media.

In tijden van corona gaat de natuur door. Vogels fluiten erop los en het groen groeit aan de bomen. Maar hoe meer flora, hoe meer insecten er zijn. De een kan hier goed mee omgaan, maar de Brunssumse vlogger Peter Nauts totaal niet.

Oranjeleeuwin Dominique Bloodworth uit Horst was dinsdag te zien in het NTR-programma Dream School. In het programma worden jongeren door bekende Nederlanders gestimuleerd om zichzelf te ontwikkelen. ‘Grote dromen. Wie heeft ze niet? En soms gaat niet alles (meteen) volgens plan. Maar dat maakt de reis juist heel bijzonder. Er zijn namelijk altijd hobbels op de weg, maar als je weet hoe je ermee om moet gaan wordt het vanzelf een prettige weg’, schrijft Bloodwordth op haar Facebookpagina.

Max Verstappen wordt oom. Zijn zus Victoria (21) is in verwachting van haar eerste kindje, maakt ze bekend op Instagram. ‘We kunnen niet wachten om je te ontmoeten, kleine jongen’, schrijft ze, meteen vermeldend dat ze in december is uitgerekend. Max en vader Jos Verstappen zijn erg blij met het nieuws. Max reageert met een reeks hartjes onder het bericht, terwijl Jos schrijft: ‘Super blij voor jullie.’

Dat het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve niet kan optreden vanwege het coronavirus betekent niet dat ze niks doen. De twee muzikanten doken de studio in en donderdag komt hun nieuwe plaat Letters uit.

Ook de Venlose rapper Jiri Taihuttu zit niet stil en belooft zijn fans nieuwe muziek.

Voetbalster Lieke Martens uit Bergen moest haar training even onderbreken.

Zijn fiets en prachtig weer: daar maak je de Venrayse wielrenner Wout Poels blij mee.

Zangeres Suzan Seegers uit Melick is blij dat ze weer muziek kan maken. Op 8 en 22 juni is ze te zien in een culinaire theatershow in restaurant Da Vinci in Maasbracht.

Wederom kan de Maastrichtse violist André Rieu het niet laten. Hij heeft zich weer uitgesloofd in de keuken.

Door Chantalle Donné

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen