Coach Peter Maes vertrekt bij overgenomen Lommel SK

Peter Maes. © HBVL/Dick Demey

Trainer Peter Maes vertrekt bij Lommel SK. Maes startte in de loop van vorig seizoen bij de Belgisch-Limburgse club en hielp de ploeg te overleven in de eerste divisie.

HBVL

Lommel, waar ook voormalig Roda JC-coach en directeur Harm van Veldhoven en oud-MVV’er Ricardo Ippel onder contract staan, werd onlangs overgenomen door de City Football Group. Maes maakt geen deel uit van de nieuwe weg die de club nu inslaat. Zijn contract wordt niet verlengd.

Manchester City

Wie er nu aan het sportieve roer komt, is nog niet duidelijk. De Engelse groep rond Manchester City is nog altijd druk in de weer met het doorlichten van de club. Hoe ze Lommel precies willen leiden en met welke mensen uit België is nog onbekend. Wel maakten de nieuwe eigenaren eerder al bekend dat voorzitter Paul Kerkhofs in de raad van bestuur het gezelschap krijgt van twee Britse leden: bedrijfsjurist Simon Cliff en financieel directeur Andy Young.

Waar de toekomst van Peter Maes nu ligt, is eveneens onduidelijk. Maes werkte eerder bij clubs als KV Mechelen (2006-2010), Lokeren (2010-2015), KRC Genk (2015-2017) en nog eens Lokeren (2017-2018). Ook was hij een paar jaar geleden in beeld om trainer van Roda JC te worden. Zo ver kwam het echter nooit.

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws