Spookrijder veroorzaakt ernstig ongeluk op A67

Bron © ED

Spookrijder veroorzaakt ernstig ongeluk op de A67 Fotopersburo Bert Jansen/Harrie Grijseels

Een spookrijder heeft in de nacht van zondag op maandag rond 1.00 uur een ernstig ongeluk veroorzaakt op de A67 tussen Lierop en Asten. Het ongeluk gebeurde op de rijbaan van Eindhoven richting Venlo.

De spookrijder, een auto met Duits kenteken, botste daar frontaal op een auto met een Brits kenteken. Beide inzittenden raakten ernstig gewond en zijn naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

Er kwamen drie ambulances, twee brandweerwagens, meerdere politieauto’s en een traumahelikopter ter plaatse. Het is niet duidelijk waar de Duitse automobilist de weg op is gekomen en hoe lang hij al aan het spookrijden was.

De weg richting Venlo was een aantal uur dicht vanwege onderzoek.

Door Sabrina Kantelbergs

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen