Rowwen Hèze, Lucas & Steve te gast op alternatief festival van Typhoon ‘Tuin van 2020’

Afbeelding: ANP Kippa

Op twee locaties in Nederland organiseert rapper Typhoon in juli en augustus coronaproof concertreeksen voor maximaal honderd mensen onder de noemers: ‘De Tuin van 2020’ en ‘Het strand van 2020’. Onder anderen Rowwen Hèze en deejays Lucas & Steve zijn te gast.

Per concert zijn maximaal honderd gasten toegestaan om in deze coronatijd veilig en verantwoord te kunnen genieten, zo laat de organisatie weten. Het initiatief komt van rapper Typhoon en ondernemer Machiel Hofman (eigenaar van organisatiebureau Tribe).

De line-up is divers: Lil Kleine, Trijntje Oosterhuis, Diggy Dex, Nick & Simon, Rowwen Hèze (17 augustus), Snelle en Paul de Leeuw treden op in ‘De Tuin van 2020’. Op ‘Het Strand van 2020’ staan onder anderen Sunnery James & Ryan Marciano, Nicky Romero, Sam Feldt, Fedde le Grand en Lucas & Steve (te zien op 19 juli, 31 juli en 7 augustus).

De locaties voor beide evenementen zijn nog niet bekendgemaakt, bezoekers die naar een concert willen, dienen zich vooraf in te schrijven via de website van het evenement.

De verwachting is dat vanaf 1 juli weer honderd mensen samen mogen komen. Dat is ook het moment dat de locaties bekendgemaakt kunnen worden. Typhoon staat als eerste artiest op voor 3 juli.

detuinvan2020.nl

Door Kim Noach

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen