Lex Uiting zoekt Limburgse vaders en zonen voor nieuwe videoclip

Lex Uiting (rechts) roept Limburgse vaders en zoons op om mee te doen in zijn nieuwe videoclip. Afbeelding: Lex Uiting

Voor zijn nieuwe single Laote we praote zoekt Lex Uiting Limburgse vaders en zonen die willen figureren in de bijbehorende videoclip. Vanwege corona komt Uiting alleen, met zijn iPhone, bij mensen thuis de opnames maken.

De nieuwe single komt vrijdag 19 juni uit, dat is vlak voor Vaderdag, want het liedje gaat over zijn eigen relatie met zijn pa. Uiting: „Mijn vader is de allerliefste en heeft alles voor me over, maar we krijgen het maar niet voor mekaar om elkaar te omhelzen of om te zeggen: ik hald van dich. Dat blijft iets geks tussen vaders en zonen. Vaak is er ook iets anders in het spel: afgunst, jaloezie, competitie.”

Voor zijn clip zoekt hij dus Limburgse heren die willen figureren in de clip. „Bij wie mag ik hoogstpersoonlijk komen filmen voor de bijpassende videoclip? Dat doe ik dit keer niet met een ‘profi’ team, maar alleen ik en m’n iPhone, all alone. Helemaal anderhalvemeter-proof.”

Vaders en zonen kunnen zich opgeven via de mail: vaderdag@lexuiting.nl

Door Kim Noach

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen