CV De Pänkes last komend carnavalsseizoen af

Afbeelding: Archieffoto

Het bestuur van carnavalsvereniging De Pänkes heeft besloten om alle evenementen die plaats zouden vinden in het seizoen 2020-2021 niet door te laten gaan.

Deze beslissing is genomen in verband met de onzekerheden die het coronavirus met zich meebrengt met betrekking tot het organiseren van de evenementen. Dit houdt in dat de opening van het carnavalsseizoen op 11 november, de prinsenproclamatie, de herrenoavend, de gala-avond, de prinsenreceptie en de wandeling naar Wittem geen doorgang vinden.

Het bestuur laat via Facebook weten dat ze het besluit betreurt, maar dat er te veel onzekerheden zijn voor de nabije toekomst waardoor dit besluit onvermijdelijk was.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Landgraaf