15-jarige crasht met Mercedes C-klasse en raakt zwaargewond

Er is niets van de Mercedes over. Afbeelding: Polizei Nordrhein-Westfalen Kreis Kleve

Een Mercedes C-klasse is donderdagnacht gecrasht in het Duitse Goch, vlak over de grens bij Gennep. De bestuurder is pas 15 jaar oud. Hij reed met twee 16-jarige inzittenden in de dure wagen richting Siebengewald.

De tiener uit Goch verloor in een bocht de macht over het stuur, kwam met de auto op de verkeerde weghelft terecht en botste tegen een boom. De auto sloeg vervolgens over de kop en kwam op het dak tot stilstand.

Zwaargewond

Het drietal kon uit de auto worden gehaald, die vervolgens in brand vloog. Een 35-jarige omstander bluste de brand. De jongeren raakten alle drie zwaargewond. Ze zijn naar een ziekenhuis gebracht.

De bestuurder wordt beschuldigd van rijden zonder rijbewijs. De Mercedes is total loss geraakt.

Door Colette Beckers

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen