Automobilist rijdt op A67 achterop geparkeerde vrachtwagen en komt om het leven

Bron © ED

Zowel de auto als de oplegger brandden volledig uit. Afbeelding: Bert Jansen/ED

Op de A67 bij Asten in de richting van Eindhoven is in de nacht van donderdag op vrijdag de bestuurder van een auto om het leven gekomen nadat hij achterop een vrachtwagen botste. Zijn auto vloog in brand.

Het ongeval gebeurde iets na 02.00 uur. De vrachtwagen met oplegger stond ter hoogte van parkeerplaats De Leysing op de vluchtstrook. De chauffeur sliep en kon op tijd worden gewekt zodat hij zijn vrachtwagen kon loskoppelen. De oplegger met pallets kunststof brandde volledig uit.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. Volgens de politie gaat het om een auto met een Duits kenteken. Onder meer door de brand die ontstond bij de aanrijding kan het enige tijd duren voordat de politie duidelijk heeft wie het overleden slachtoffer is.

De A67 was tot 10.00 uur afgesloten voor onderzoek. Het verkeer moest toen nog wel rekening houden met file en vertraging.

Automobilist rijdt op A67 achterop geparkeerde vrachtwagen en komt om het leven
Een automobilist is in de nacht van donderdag op vrijdag om het leven gekomen nadat hij met zijn auto op een geparkeerde vrachtwagen reed langs de A67 bij Asten in de richting van Eindhoven. Foto: Bert Jansen/ED
Door Wout van Arensbergen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen