Zuid-Limburg decor voor kinderversie Expeditie Robinson: Expeditie Ondergronds

Expeditie Ondergronds Afbeelding: RTL

Eindelijk krijgen ook de jeugdige fans van Expeditie Robinson de kans met elkaar de strijd aan te gaan tijdens een spannende survivalshow. In het gloednieuwe Expeditie Ondergronds, dat zich afspeelt in het ondergrondse Limburg, wordt een groep jongeren deze zomer 72 uur lang danig op de proef gesteld. De presentatie is in handen van ervaringsdeskundige Shary-An, vorig jaar nog deelnemer van Expeditie Robinson.

In Expeditie Ondergronds gaan vijf jongens en vijf meisjes tussen 13 en 16 jaar de strijd met elkaar aan. Plaats van handeling: op 40 meter diepte bij ASP Adventure in Zuid-Limburg, met het grootste ondergrondse grottenstelsel van Europa.

Presentatrice Shary-An roept jonge durfals in een video op zich in te schrijven. ,,Ben jij bang in het donker? Skip deze video dan, want ik ben op zoek naar jongens en meisjes die nergens bang voor zijn.”

De opnames gaan in augustus van start, het programma zou eind augustus te zien moeten zijn bij Videoland en op RTL 4.

Door Redactie

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee