Voormalig Roda-doelman Anton Scheutjens keeperstrainer bij Ajax

Anton Scheutjens (links) in zijn periode als keeperstrainer bij PSV, met naast hem conditietrainer Egid Kiesouw. Afbeelding: PICS UNITED

Anton Scheutjens wordt de nieuwe keeperstrainer van Ajax. De voormalige Roda JC-doelman komt over van Almere City en tekent een tweejarig contract.

Scheutjens is de opvolger van Carlo l’Ami, die wel zijn contract met een jaar heeft verlengd. Voor hem wordt nog gezocht naar een nieuwe functie binnen de technische staf van Erik ten Hag.

De 52-jarige Scheutjens was zelf als doelman behalve voor Roda JC ook actief voor Helmond Sport, PSV en Go Ahead Eagles. Na het beëindigen van zijn actieve carrière werd de Brabander keeperstrainer. Scheutjens werkte onder meer meerdere seizoenen bij Roda JC, FC Kopenhagen en PSV.

Winston Bogarde, die de laatste maanden al veel te zien was bij Ajax, is ook voor komend toegevoegd aan de staf van Erik ten Hag.

Door redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen