MVV’er Vermijl gaat met broer bij amateurs voetballen

Afbeelding: Pro Shots

Marnick Vermijl gaat bij de amateurs voetballen. De rechtsback, wiens verbintenis bij MVV dit voorjaar niet werd verlengd, heeft een contract getekend bij het Belgisch-Limburgse Thes Sport.

Vermijl (28) gaat er samen met zijn jongere broer Laurens (23) spelen. Thes Sport komt uit op het hoogste amateurniveau.

Manchester United

Vermijl speelde sinds de zomer van 2018 bij MVV. In zijn eerste seizoen werd hij gehuurd van het Engelse Preston North End, een jaar later kwam hij transfervrij over naar Maastricht. In twee seizoenen speelde hij 47 wedstrijden voor MVV. Voor zijn periode in De Geusselt speelde Vermijl onder meer bij Preston, Sheffield Wednesday en NEC. Zijn opleiding genoot hij bij Standard Luik en Manchester United. Bij die laatste club wist hij het tot twee (beker)duels in het eerste elftal te schoppen.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen