Heerlerbaan heeft door plaatsing Geldmaat weer een pinautomaat

Afbeelding: Tabaks- en gemakswinkel Lenzen

Met het installeren van een pinautomaat van Geldmaat in tabaks- en gemakswinkel Lenzen aan de Bautscherweg in Heerlen heeft Heerlerbaan weer een pinautomaat.

De Geldmaat, een nieuw type geldautomaat dat door de Rabobank, ING en ABN Amro is ontwikkeld, is een oplossing na de plofkraak bij de geldautomaat in winkelcentrum Giesen Bautsch in februari 2019. Daarna werd er een pinautomaat teruggeplaatst, de maar kort in gebruik was.

De Geldmaat is afgelopen week bij Lenzen geïnstalleerd en kan vanaf zaterdag gebruikt worden voor het opnemen van geld. Ook kunnen klanten van de drie banken in het Geldmaat-project er geld storten, maar die functie wordt pas later beschikbaar.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Heerlen