Actieve zomeractiviteiten voor basisschoolkinderen

Ben Bizzie. Afbeelding: 9negen

BAS: samen actief en Ben Bizzie organiseren verschillende sportactiviteiten in de zomervakantie, voor alle kinderen van groepen 3 tot en met 8 uit Bocholtz en Simpelveld.

Alle kinderen zijn van harte uitgenodigd om mee te doen met de verschillende Ben Bizzie zomeractiviteiten, waarbij de richtlijnen van het RIVM worden nageleefd. De volgende activiteiten worden gehouden:

Teamsporten zoals voetbal, handbal, honkhal en kickbal worden op woensdag 15 juli gehouden op de sportvelden van Simpelveld en Sportclub’25 voor kinderen uit groep 4 tot en met 8. Tevens wordt voor kinderen uit groep 4 tot en met 8 op dinsdag 21 juli een trefbaltoernooi georganiseerd in Sporthal Bocholtz. Op vrijdag 31 juli vindt een sport- en spelmiddag plaats op Sportpark VV WDZ voor kinderen uit groep 3 tot en met 8. En voor kinderen uit groep 3 tot en met 8 wordt in week 34 een tennis clinic gehouden op Tennispark TV Simpelveld.

Voor alle zomeractiviteiten is aanmelding verplicht. Opgeven kan via www.samenbas.nl/activiteiten.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen