Humanitas opent vierde steunpunt voor formulierenhulp

Ook bij brede school Markeent in Weert kunnen hulpvragen aan Humanitas worden doorgegeven. Afbeelding: archief Jeroen Kuit

Vrijwilligersorganisatie Humanitas opent 10 juli een steunpunt in het Rode Kruisgebouw in Weert waar mensen terecht kunnen voor hulp bij het invullen van formulieren.

Humanitas bemant al steunpunten op donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur bij Keent Onderneemt aan het Sint Jozefskerkplein in Weert en op donderdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur in De Gunnerij in Nederweert. Bij de brede school Markeent kunnen hulpvragen worden doorgegeven bij een steunpunt en in het Rode Kruisgebouw aan de Boerhaavestraat in Weert kunnen mensen vanaf 10 juli elke vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur terecht. Overigens kunnen inwoners van Weert en Nederweert sinds 1 juli ook terecht bij Thuisadministratie Weerterland dat vanuit Punt Welzijn wordt gecoördineerd, elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur is er een inloopspreekuur in Cwartier aan de Beekstraat in Weert.

Door Pieternel Kellenaers

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Maasgouw