Oranje oefent in november tegen Spanje

Bron © AD

Afbeelding: ANP

Het Nederlands Elftal speelt op 11 november tegen Spanje. Het oefenduel wordt in de Johan Cruijff Arena gespeeld. De interland zou eigenlijk al op 29 maart gespeeld worden, maar kon door de coronacrisis niet doorgaan.

Ook wordt er in oktober nog een oefenduel gespeeld waarvan de KNVB snel de tegenstander bekend maakt.

Oranje speelt de eerste interland van dit jaar op 4 september. Dan ontvangt de ploeg van Ronald Koeman Polen in de Nations League. Drie dagen later wordt er gespeeld tegen Italië. Beide duels zijn in de Arena. In oktober volgen er uitduels met Bosnië en Herzegovina en Italië.

Het is nog onduidelijk hoeveel toeschouwers er bij de duels in de Amsterdam Arena mogen zijn. Vanwege de coronamaatregelen moet er minstens anderhalvemeter afstand gehouden worden.

Voetbalkalender Oranje

4 september: Nederland - Polen

7 september: Nederland - Italië

7/8 oktober: Oefeninterland

11 oktober: Bosnië en Herzegovina - Nederland

14 oktober: Italië - Nederland

11 november: Nederland - Spanje

15 november: Nederland - Bosnië en Herzegovina

18 november: Polen - Nederland

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen