Geldigheid Venlonaerkes weer verlengd

Afbeelding: Stefan Koopmans

Stichting Stadsmunt Venlo heeft besloten de geldigheid van de Venlose betaalmunt Venlonaerke nog een keer te verlengen. Tot 1 november zijn ze nog te verzilveren.

De munten zouden eigenlijk tot 1 april geldig zijn, maar vanwege de coronacrisis werd de inlevertermijn verlengd tot 1 juli. Omdat de horeca de afgelopen maanden lang dicht is geweest en het niet mogelijk was de muntjes in te leveren, besloot de stichting nog één keer de verzilvertermijn te verlengen.

Na 1 november kunnen de Venlonaerkes, die worden uitgegeven met vastelaovend en dienst doen als betaalmunt in de horeca, niet meer worden ingeleverd en verzilverd.

Door onze verslaggever

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen