Wandelgroep voor mantelzorgers van mensen met dementie

Afbeelding: ING Image

De wandelgroep voor mantelzorgers van mensen met dementie in Leudal is weer van start gegaan. Eens per maand wordt er gewandeld vanuit wisselende startlocaties in de gemeente.

„Dit is een fijne manier om mensen te ontmoeten die te maken hebben met dementie. Tijdens de wandelingen worden vaak waardevolle contacten gelegd”, aldus Maria van der Ven van Vrijwilligerszorg Proteion Welzijn, een van de initiatiefnemers. „De wandelingen zijn afwisselend op woensdag en vrijdag. Met het wisselen van startlocatie en dag hopen we zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen om mee te gaan. Na elke wandeling is er de gelegenheid om nog samen na te praten in een café/restaurant.”

De eerstvolgende wandeling is op woensdag 15 juli en start om 10.30 uur bij restaurant De Busjop aan de Busschopsweg 9 in Heythuysen.

Deelnemers wordt verzocht zich vooraf aan te melden. Vragen/info? Neem contact op met Maria van der Ven via mariavanderven47@gmail.com of 0475-592220.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Leudal