Toegangsweg Center Court tijdelijk geasfalteerd: parkeergarage en -terrein drie dagen dicht

De toegangsweg naar het Center Court is op dit moment nog beklinkerd. Afbeelding: Gemeente Kerkrade

De toegangsweg naar het voormalige Atriumterrein in Kerkrade wordt vanwege het werk aan het Center Court tijdelijk geasfalteerd.

Door die werkzaamheden zijn de parkeergarage Theaterpassage en het parkeerterrein aan de voorzijde van het Zuyderland Medisch Centrum van woensdag 15 juli 12.00 uur tot en met vrijdag 17 juli 18.00 uur gesloten. Als alternatief wordt abonnementshouders een plek op het nabijgelegen Europaplein bij de Rodahal aangeboden.

Lees ook: Viering bouwstart Center Court Kerkrade verplaatst naar medio september

De toegangsweg, die vanuit de Wijngracht en Mozartstraat richting en langs het Martin Buberplein loopt, is op dit moment beklinkerd. Om te voorkomen dat de klinkers door het bouwverkeer kapot worden gereden, worden deze verwijderd en opgeslagen om later hergebruikt te worden.

Lees ook: Kerkrade akkoord met jaarlijkse investering van 1,2 miljoen euro in programma’s Center Court

Toegangsweg Center Court tijdelijk geasfalteerd: parkeergarage en -terrein drie dagen dicht
Impressie van hoe het Center Court er gaat uitzien. Foto: Moederscheim Moonen & Wehrung
Door Ruben van Erp

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Kerkrade