Supporters stellen Sportakkoord Beekdaelen vast

De supporters van het Sportakkoord Beekdaelen. Afbeelding: Nuth beweegt Nuth

Het Sportakkoord Beekdaelen is vastgesteld, na ondertekening van 45 supporters. De afgelopen maanden hebben sportverenigingen, maatschappelijke organisaties en inwoners gewerkt aan de totstandkoming van het Sportakkoord Beekdaelen.

In het sportakkoord zijn ambities uitgewerkt om meer mensen in de gemeente Beekdaelen te laten sporten en bewegen. De betrokken supporters willen een gezonde en actieve leefstijl stimuleren bij inwoners en willen daar iedereen aan mee laten doen, van jong tot oud. De ambities zijn uitgerold tot acties waar de supporters mee aan de slag kunnen. Dit gebeurt in werkgroepen, samen met de sportformateur, de verenigingsondersteuner in Beekdaelen en de Adviseur Lokale Sport. Meer informatie over de acties volgt tijdens een bijeenkomst op maandag 14 september, die start om 19.30 uur.

Sportformateur Elvera Weusten, van Negen: „Het team van supporters is divers en vertegenwoordigt verenigingen, basisscholen, kinderopvangcentra en zorginstellingen uit Beekdaelen. Ondanks de coronamaatregelen is het toch gelukt om supporters het sportakkoord digitaal te laten ondertekenen.” Nieuwe supporters kunnen zich nog altijd aanmelden via elvera@negen.nl of via 06-51754164.

Het sportakkoord en de supporters zijn te vinden via https://www.nuthbeweegtnuth.nl/projecten/supporters-sportakkoord-beekdaelen/

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Beekdaelen