Contract ontbonden: Alonso weg bij Roda JC

Afbeelding: Pro Shots

Juan Alonso vertrekt bij Roda JC. Het contract van de verdediger, dat nog een jaar doorliep, wordt in onderling overleg per 1 augustus ontbonden.

De Mexicaans-Spaanse linksback kan nu op zoek naar een nieuwe werkgever.

Zijspoor

Juan Alonso kwam een jaar geleden naar Roda JC, toen nog geleid door overnamekandidaat Mauricio Garcia de la Vega. Hij kwam tot vier keer in actie voor de club en belandde al snel op een zijspoor. Aan het begin van de voorbereiding op het aankomende seizoen kreeg hij van technisch directeur Jeffrey van As te horen dat er voor hem geen plek meer zou zijn bij Roda. Middenvelder Antonio Cotán is hetzelfde lot beschoren. Zijn contract moet nog worden ontbonden.

Door Jimmy Leenders

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen