Zomersport ook voor kroost van ouders met smalle beurs

Waterpret in het Burgemeester Damenpark in Geleen tijdens de Summer of Sports 2015. Afbeelding: Ermindo Armino

Ouders met een smalle beurs kunnen hun kinderen deze zomer laten deelnemen aan Summer of Sports and Arts via gemeentelijke regelingen in Sittard-Geleen, Stein en Beekdaelen.

In Sittard-Geleen kunnen ouders gebruikmaken van de regeling Samen voor alle Kinderen om hun kroost te laten meedoen met sport, bewegen en cultuur dat wordt aangeboden door Ecsplore. Via een code die ze per brief hebben ontvangen, krijgen ze gratis toegang voor zes activiteiten per kind.

In Stein en Beekdaelen betaalt Jeugdfonds Sport Limburg de contributie voor kinderen uit gezinnen met te weinig geld om te sporten.

De Summer of Sports and Arts met deze eerste week waterspelen als thema, duurt zes weken, tot en met vrijdag 21 augustus.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Beekdaelen