VVV haalt oud-Roda JC’er Arjan Swinkels terug naar de eredivisie

Arjan Swinkels schuwt het duel niet namens Roda JC. Afbeelding: BAS QUAEDVLIEG

VVV haalt verdediger Arjan Swinkels terug naar de eredivisie. De 35-jarige oud Roda JC’er tekent een contract voor één seizoen in Venlo.

Swinkels sluit maandagavond meteen aan bij de eerste training van VVV ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

KV Mechelen wilde vorige maand het aflopende contract van Swinkels niet verlengen. De Brabander speelde in 2015 en 2016 in Kerkrade. Met Roda promoveerde hij naar de eredivisie. Van 2004 tot en met 2012 kwam hij uit voor Willem II terwijl hij in België ook bij Lierse SK en Beerschot onder contract stond.

„Ik ben erg blij dat VVV bij mij aanklopte en het vertrouwen in mij uitspreekt. Als ‘ouwe rot’ in het vak is het niet vanzelfsprekend dat je zomaar even aan de slag kunt bij een mooie eredivisieclub”, reageerde Swinkels. „VVV geeft me echter dat vertrouwen. Ik heb er dan ook enorm veel zin in om met de club in het nieuwe seizoen de strijd aan te gaan in de eredivisie.”

VVV versterkte zich eerder al met Guus Hupperts, Lukas Schmitz, Jafar Arias en Roy Gelmi. De club maakte eerder op maandag bekend dat Frank Demouge, Dirk Marcellis en Falk Louwers de technische staf komen versterken.

Door redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen