Politie houdt drie verdachten aan in drugsonderzoek

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

De politie heeft na doorzoekingen op verschillende locaties in Limburg drie verdachten aangehouden in een onderzoek naar synthetische drugs.

Op verschillende locaties in Limburg zijn doorzoekingen verricht in verband met een lopend drugsonderzoek. Het onderzoek richt zich op de illegale handel in chemicaliën en de productie van synthetische drugs. In Eindhoven, Valkenburg en Montfort zijn drie verdachten van 53, 47 en 49 jaar aangehouden.

Op de locaties werden twee ketels aangetroffen die gebruikt worden voor het produceren van synthetische drugs. De politie heeft een hoeveelheid cash geld, een personenauto en gegevensdragers in beslag genomen.

Ook in Duitsland werden op vijf locaties doorzoekingen gedaan en verdachten aangehouden.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen