Disneyland Parijs heropent voorzichtig de deuren weer

Bron © ANP

Afbeelding: ANP Kippa

Goed nieuws voor Disney-fans. Disneyland Parijs opent na de langste sluiting in zijn bijna 30-jarige bestaan woensdag de deuren weer. Het coronavirus, en de strenge lockdown, dwong de Franse vestiging van ‘the happiest place on earth’ vanaf 14 maart te sluiten.

Vanaf woensdag mogen bezoekers in kleine groepjes het populaire attractiepark weer bezoeken. Toegangsbewijzen dienen vooraf gekocht te worden en in het park zelf moeten gasten afstand van elkaar houden. Iedereen die ouder is dan elf jaar, is verplicht een mondkapje te dragen.

Het park heeft de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen om te voorkomen dat er lange rijen bij bepaalde attracties staan. Ook zijn er zo’n 2000 flesjes ontsmettingsgel over het terrein verspreid.

Evenementen, zoals bijvoorbeeld de optocht met bekende Disney-figuren en de lichtshow in de avond, worden vooralsnog niet hervat.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen