Uur van de Buurt start weer op

SCHUNCK in Hoensbroek. Afbeelding: Archief De Limburger

Het maandelijks koffiemomentje ‘Uur van de Buurt’ gaat weer van start. Op dinsdag 18 augustus en dinsdag 8 september zijn buurtbewoners en -ondernemers welkom in de SCHUNCK Bibliotheek Hoensbroek.

Op 18 augustus van 10.30 tot 12.00 uur tonen medewerkers van de bieb een collectie zomerleesboeken die ze hebben samengesteld en wordt het thema ‘mijn leven in coronatijd’ besproken. Daarnaast licht Sandra Hendrix haar tentoongestelde schilderijen ter plekke toe. Op 8 september, tevens van 10.30 tot 12.00 uur, wordt een fototentoonstelling over burenhulp in Hoensbroek geopend. Ook gaat men die dag aan de slag met een klein dictee, in het teken van de Week van de Alfabetisering in september.

Een plekje reserveren voor Uur van Buurt is verplicht en kan via s.eschweiler@schunck.nl of via 045-5211019.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen