Wilgen rond vijver Schin op Geul schieten door

De vijver aan de Mauritiussingel. Afbeelding: Jef Kleijnen

De begroeiing rond de vijver aan de Mauritiussingel in Schin op Geul is zo wild geworden dat de bomen en struiken daar dringend teruggesnoeid moeten worden.

Dat schrijft VSP-raadslid Jef Kleijnen in een brief aan het college van B en W in Valkenburg. Kleijnen is onlangs ter plaatse gaan kijken en kan de klachten van buurtbewoners alleen maar onderschrijven, zegt hij.

De vijver wordt onderhouden door vrijwilligers uit de buurt. Die hebben echter niet het gereedschap om de doorgeschoten wilgen te snoeien, aldus Kleijnen. Hij vraagt het college om hen te hulp te schieten. Ook het water van de vijver zou schoongemaakt moeten worden, vindt hij.

Door René Willems

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Valkenburg aan de Geul
  1. De artikels worden geladen...