Rowwen Hèze diverse keren live te zien op podia in augustus

Afbeelding: Rowwen Hèze

In diverse openlucht theaters in het land worden weer (kleinschalige) concerten georganiseerd waar Rowwen Hèze optreedt. 14 Augustus treden de heren op in Het Zomertheater in de Pettelaarse Schans bij Den Bosch.

Eerder werd al bekend dat de formatie uit Noord-Limburg op zou treden in ‘De Tuin van 2020’ een reeks concerten in de buitenlucht georganiseerd door rapper Typhoon. Op 17 en 18 augustus is Rowwen Hèze te gast in ‘De Tuin van 2020’ bij restaurant De Brielsche Aap bij Brielle in Zeeland.

Deze week maakte de band bekend dat ze nu ook coronaproof optreden de Pettelaarse Schans, een eiland bij De Bosch waar Het Zomertheater ligt en Rowwen Hèze op 14 augustus te zien is.

Door onze verslaggeefster

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen