Op eigen houtje sporten voor kankeronderzoek

Handbiker Paul Ramakers en oud profvoetballer Boudewijn Zenden zijn ambassadeurs van Five4Five. Afbeelding: Peter Müllenberg

In plaats van de jaarlijkse sportieve happening Five4Five voor het goede doel van Kankeronderzoekfonds Limburg is er deze zomer de Five4Five Challenge.

Er kan op eigen houtje worden gewandeld, gefietst of gerend. Deelnemers kunnen een sportieve selfie maken onderweg en deze op Facebook en Instagram delen onder de hashtag #Five4FiveChallenge of #Five4Five2020 en vijf vrienden uitnodigen hetzelfde te doen.

Aan de Challenge is een eenmalig donatieverzoek verbonden voor onderzoek naar kanker in Limburg. Deelnemers ontvangen het Five4Five 2020 speldje als aandenken.

De Five4Five happening zou dit jaar op 16 mei voor de zevende keer plaatsvinden, in de buurt van Noorbeek, maar net als bij andere evenementen is het afgelast. De editie van 2021 is op 5 juni.

Meer informatie: fivefive.actiekankeronderzoekfondslimburg.nl

Door Redactie

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →