Op eigen houtje sporten voor kankeronderzoek

Handbiker Paul Ramakers en oud profvoetballer Boudewijn Zenden zijn ambassadeurs van Five4Five. Afbeelding: Peter Müllenberg

In plaats van de jaarlijkse sportieve happening Five4Five voor het goede doel van Kankeronderzoekfonds Limburg is er deze zomer de Five4Five Challenge.

Er kan op eigen houtje worden gewandeld, gefietst of gerend. Deelnemers kunnen een sportieve selfie maken onderweg en deze op Facebook en Instagram delen onder de hashtag #Five4FiveChallenge of #Five4Five2020 en vijf vrienden uitnodigen hetzelfde te doen.

Aan de Challenge is een eenmalig donatieverzoek verbonden voor onderzoek naar kanker in Limburg. Deelnemers ontvangen het Five4Five 2020 speldje als aandenken.

De Five4Five happening zou dit jaar op 16 mei voor de zevende keer plaatsvinden, in de buurt van Noorbeek, maar net als bij andere evenementen is het afgelast. De editie van 2021 is op 5 juni.

Meer informatie: fivefive.actiekankeronderzoekfondslimburg.nl

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Eijsden-Margraten