André van Duin en Janny van der Heijden op bezoek in Midden-Limburg voor ‘Denkend aan Holland’

In het tv-programma ‘Denkend aan Holland’ ontdekken André van Duin en Janny van der Heijden de mooiste plekjes van Nederland via het water. In de uitzending van maandag 17 augustus staat Midden-Limburg centraal. André en Janny brachten in gezelschap van teckel Nhaan per boot onder meer een bezoek aan Voorstad Sint Jacob en de Roerkade in Roermond en het pittoreske witte stadje Thorn. De opnames voor het programma werden reeds enkele weken geleden gemaakt. In Roermond hadden André en Janny onder meer een ontmoeting met Cas Wolters uit Lerop, die zij goed kennen van het programma ‘Heel Holland Bakt’.

Denkend aan Holland is maandagavond om 21.35 uur te zien op NPO 1. De uitzending wordt woensdagmiddag om 17.10 uur herhaald.

Door Rob van Deurzen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Maasgouw