Literaire zomer in Heuvelland Bibliotheken met Michaela Küpper

Duitse schrijfster Michaela Küpper. Afbeelding: UitTipsLimburg

De Duitse schrijfster Michaela Küpper leest donderdag 6 augustus in Heuvellandbibliotheek Valkenburg voor uit en vertelt over haar boek ‘Der Kinderzug’.

De roman speelt in de zomer van 1943 in het Duitse Ruhrgebied. In het boek staat de vraag centraal: hoe kon je in het misdadige systeem van het nationaal socialisme een fatsoenlijk mens blijven?

De lezing maakt deel uit van de Literaire Zomer, al 20 jaar een literaire uitwisseling tussen Nederland en Duitsland. Tot 9 september zijn er in 13 steden literaire avonden, waaronder in de Heuvelland Bibliotheken in Valkenburg en Eijsden.

De lezing begint om 19.00 uur. Entree: 5 Euro / korting 2,50 Euro (op vertoon van bibliotheekpas). Plaatsreservering: 043-6012063.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Eijsden-Margraten