Ties Willems nieuwe trainer-coach MHC-vrouwen

Afbeelding: Getty Images

Ties Willems is de nieuwe trainer-coach van de vrouwenhoofdmacht Maastrichtse Hockey Club (MGC). De Eindhovenaar, die sinds februari interim-trainer was van de MHC-mannenhoofdmacht volgt Étienne Willems op.

Willems drukte de afgelopen jaren als trainer/coach van Dames I en als Technisch Coördinator Opleidingsjeugd nadrukkelijk zijn stempel op groeiproces en ontwikkeling van MHC-speelsters alsook op de sportieve ambities in Maastricht. Mede dankzij de inspanningen van de kartrekker promoveerden de MHC-vrouwen recent naar de eerst klasse.

Ambitieuze opvolger

Étienne Willems vervolgt zijn weg nu bij de Nederlandse tophockey vereniging HC Oranje-Rood in Den Bosch. Het MHC-bestuur zocht zijn opvolging in eigen huis. Met Ties Willems denkt men “een goede en ambitieuze opvolger te hebben gevonden.”

De Brabander was als trainer-coach onder meer actief voor de Eindhovense topclub Oranje Zwart en de herenhoofdmachten van Weert en Nuenen. Ook was hij een seizoen manager van de Nederlands Indoor elftal. De oud-hockeyer geeft ook al jaren sleepcorner trainingen aan diverse clubs.

Door Ton Reijnaerts

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →