Ties Willems nieuwe trainer-coach MHC-vrouwen

Afbeelding: Getty Images

Ties Willems is de nieuwe trainer-coach van de vrouwenhoofdmacht Maastrichtse Hockey Club (MGC). De Eindhovenaar, die sinds februari interim-trainer was van de MHC-mannenhoofdmacht volgt Étienne Willems op.

Willems drukte de afgelopen jaren als trainer/coach van Dames I en als Technisch Coördinator Opleidingsjeugd nadrukkelijk zijn stempel op groeiproces en ontwikkeling van MHC-speelsters alsook op de sportieve ambities in Maastricht. Mede dankzij de inspanningen van de kartrekker promoveerden de MHC-vrouwen recent naar de eerst klasse.

Ambitieuze opvolger

Étienne Willems vervolgt zijn weg nu bij de Nederlandse tophockey vereniging HC Oranje-Rood in Den Bosch. Het MHC-bestuur zocht zijn opvolging in eigen huis. Met Ties Willems denkt men “een goede en ambitieuze opvolger te hebben gevonden.”

De Brabander was als trainer-coach onder meer actief voor de Eindhovense topclub Oranje Zwart en de herenhoofdmachten van Weert en Nuenen. Ook was hij een seizoen manager van de Nederlands Indoor elftal. De oud-hockeyer geeft ook al jaren sleepcorner trainingen aan diverse clubs.

Door Ton Reijnaerts

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen