Rowen Koot vindt onderdak bij Helmond Sport

Afbeelding: Getty Images

Doelman Rowen Koot heeft een nieuwe club gevonden. De keeper zal na een succesvolle oefenstage komende seizoen bij Helmond Sport onder de lat staan.

De 21-jarige doelman was het afgelopen seizoen derde keeper bij Fortuna, waar hij Alexei Koselev en Azbe Jug (ook al vertrokken) voor zich moest dulden. Omdat Koot uit Munstergeleen ook komend seizoen niet op speelminuten hoefde te rekenen werd in april al besloten dat het contract van Koot na het afgelopen seizoen niet verlengd zou worden.

Bij Helmond Sport was Koot de afgelopen weken al op proef en daarbij maakte hij genoeg indruk op trainer Wil Boessen om een contract voor een jaar af te dwingen.

Door Tim Geurts

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen