Nieuw evenement in Beek: Off The Mill Sitdown festival

Ivo van der Bijl. Afbeelding: Johannes Timmermans

Beek heeft er een evenement bij. Op 14, 15 en 16 augustus vindt namelijk de eerste editie van het Off The Mill ‘Sitdown festival’ bij Restaurant Aan de Meule.

Het programma wordt in vier delen verdeeld, waardoor de organisatoren het programma toegankelijk willen maken voor jong en oud. Op vrijdag wordt afgetrapt met Rewind, als hits van vroeger worden teruggespoeld, en om 23.00 uur volgt een silent disco.

Zaterdagmiddag vindt vanaf 14.00 uur ‘Klassiek op de wei’ plaats en kunnen gasten genieten van een 3-gangen menu tijdens de klassieke klanken van Ivo van der Bijl. Vanaf 20.00 uur start Disco Tropicana en is er wederom een silent disco. Zondagmiddag wordt het evenement afgesloten met optredens van Erwin, Otto Wunderbar en Bieske tussen 14.00 en 20.00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de Facebookpagina Off the Mill.

Door Paul Dolhain

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Beek