Spaaractie bij lokale ondernemers in centrum Kerkrade

Afbeelding: ING image

In het centrum van Kerkrade kan men nu sparen voor een gratis kop koffie of thee. Bij een aankoop van minimaal 15 euro bij lokale ondernemers ontvangt men een spaarzegel. Met acht zegels kan een gratis kop koffie of thee worden gedronken.

De spaaractie is tussen 12.00 en 16.00 uur en is tot en met 23 augustus 2020 geldig. De deelnemende horecazaken zijn Pimmm’s Food&Drink, Brasserie Martinique, D’r Klinge Hap, Brasserie Entrée, Bakkerij Voncken, Les., A Jenne Sjlaagboom, De Wieëtsjaf, KOOIKER eten en drinken, Het zoete zusje, De Kantien van Tous, Grand café Jules, Juliette, Café SuuS en YoYi Sushi & Grill.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Kerkrade