Alternatieve avond4daagse wegens succes met maand verlengd

Afbeelding: ERMINDO ARMINO

De alternatieve avond4daagse, waarbij kinderen en ouders niet in groepen maar op eigen houtje lopen met behulp van een speciaal aangepaste app, is wegens succes met een maand verlengd.

Deelnemers kunnen daardoor tot 30 september wandelen. In totaal hebben de lopers gezamenlijk al 353.881 kilometer afgelegd, waarbij de wandeling van 5 kilometer het meest populair is. Bijna 70 procent van de lopers kiest voor deze middenafstand.

Om er een prestatie van te maken, moeten er vier wandeldagen in twee weken worden afgelegd. Na inschrijving geeft de app vier routes aan vanaf een gewenst startpunt. Als de vier tochten zijn afgelegd ontvangen de kinderen een felbegeerde avond4daagse medaille.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Beek