Nieuwsbrief Welsun weer opgestart

Afbeelding ter illustratie. Afbeelding: ING image

Na een lange tijd is de nieuwsbrief van welzijnsorganisatie Welsun in Landgraaf weer terug. Een keer per kwartaal verschijnt de digitale versie van de nieuwsbrief. In juli verscheen weer de eerste ‘nummer 1’.

In de nieuwsbrief wordt onder andere omgeroepen om mee te denken. Meedenken over ideeën voor ‘Landgraaf Verbindt’ en meedenken over hoe eenzaamheid is tegen te gaan door middel van een nieuwe community. Tevens wordt beschreven wat de vrijwilligerscentrale van Welsun inhoudt en hoe men zich als vrijwilliger kan aanmelden.

Daarnaast zijn er ook prijzen te winnen in de nieuwsbrief: door de woordzoeker op te lossen en het antwoord van de prijsvraag door te geven, maken de winnaars kans op waardebonnen ter waarde van 50, 25 en 10 euro.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen