Het OLCK verplaatst naar volgend jaar

Afbeelding: ING image

De achtste editie van het VKL Oape Landgraafs Carnavalsmoeziek Konkoer (OLCK) dat dit jaar nog zou plaatsvinden is verplaatst naar 2021.

Dit besluit is genomen na een lange tijd van zorgvuldig wikken en wegen door het Perpluu Comité. De hoofdreden voor deze beslissing is dat de gezondheid van een ieder moet kunnen worden gewaarborgd, laat de secretaris van het Perpluu Comité weten. „Daarnaast wordt ons leedjeskonkoer gekenmerkt door onderlinge vriendschap en gezelligheid maar door de huidige wisselende maatregelen en onduidelijke toekomst lijkt het ons onmogelijk om dit jaar een waardig OLCK te organiseren.”

De organisatie hoopt dat van het OLCK in 2021 een gezamenlijk, groot feest kan worden gemaakt.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen