Chauffeur en kind gewond bij ongevallen op A2

Afbeelding: WeertdeGekste

Bij twee ongelukken op de A2 zijn dinsdagmiddag een chauffeur en een kind gewond geraakt.

De ongevallen gebeurden kort na elkaar, meldt de lokale site WeertdeGekste. In noordelijke richting ontstonden daardoor files.

Even voor twee uur vond het eerste ongeluk plaats nabij de Ellerbrug. Daar botsten een bestelbus en personenauto tegen elkaar. Door de klap belandde de bestelbus dwars op de snelweg. Een persoon moest ter plekke worden nagekeken in een ambulance.

Nog geen tien minuten later ging het ongeveer 1,5 kilometer weer mis, Twee vrachtwagens botsten tegen elkaar. Dit ongeval gebeurde in de file die was ontstaan door de eerste aanrijding.

De chauffeur die met zijn vrachtwagen op zijn voorganger was gebotst raakte lichtgewond. Ook een kind, dat als bijrijder in de cabine zat, liep verwondingen op. Ze zijn allebei overgebracht naar het ziekenhuis.

Na beide ongelukken werd een rijstrook afgesloten voor het verkeer. Er ontstond een file tot aan Wessem.

Kijk hier voor de actuele verkeersinformatie in Limburg

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Leudal
  1. De artikels worden geladen...