Jumbo Meijel gaat flink verbouwen en sluit tijdelijk de deuren

De Jumbo aan de Kerkstraat in Meijel gaat flink verbouwen. Afbeelding: Google Streetview

Het filiaal van de Jumbo aan de Kerkstraat in Meijel wordt flink verbouwd. De winkel gaat daardoor tijdelijk dicht van dinsdag 11 augustus tot woensdag 2 september.

De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker gemaakt. De winkel krijgt een Pick Up Point waar klanten die online hun bestelling hebben geplaatst vanaf vier uur in de middag hun boodschappen kunnen ophalen. Bij het Pick Up Point kan uitsluitend met pin worden betaald.

Het filiaal krijgt zelfscanners waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij een zelfscankassa kunnen zij vervolgens afrekenen. Tijdens de sluiting kunnen klanten terecht bij de Jumbo-winkels in Panningen en Deurne.

Door Koos Vaes

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen