Nieuw kantoorpand Kasteel De Berckt waarschijnlijk al te groot voordat het bemand wordt

Afbeelding: Mara van den Oetelaar

Om de concurrentie met boekinggigant Booking.com enigszins aan te gaan, bouwt Kasteel De Berckt een nieuw kantoorpand. Eigenaar Paul Nagels vreest echter dat het gebouw al te groot is voordat het bemand wordt.

Dat heeft alles te maken met de coronacrisis, zegt hij. De bedoeling is dat de kantoormedewerkers van De Nieuwe Klasse Groepsaccommodaties (waar De Berckt onderdeel van is) in Baarlo gestationeerd worden. Het bedrijf beheert vijf accommodaties in Limburg (2), Noord-Brabant (2) en Duitsland (1). „We willen het graag centraal doen om zo enige weerstand tegen een gigant als Booking.com te bieden. Maar de coronacrisis maakt het heel onzeker. Ik vrees dat het kantoor deels leeg komt te staan zodra het opgeleverd wordt”, aldus Nagels.

Door Koos Vaes

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Peel en Maas