Geen treinen tussen Heerlen en Aken door werkzaamheden

Geen treinen tussen Heerlen en Aken, vanaf begin komende week. Afbeelding: archief De Limburger

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er van dinsdagavond 11 augustus tot en met zaterdag 15 augustus geen treinen tussen Heerlen en Aachen Hauptbahnhof (vice versa). Vervoersbedrijf Arriva zet vervangend busvervoer in.

Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden, zo waarschuwt Arriva.

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waarvandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming.

Op het hele traject geldt de verplichting om een mondkapje te dragen.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Heerlen