Nikkie de Jager overvallen door meerdere gewapende personen

Hulpdiensten in de buurt van de overvallen woning. Afbeelding: ANP

Beautyvlogger Nikkie de Jager is zaterdag in haar huis in Uden overvallen.

Ze vertelde zaterdagavond op Twitter dat haar ergste nachtmerrie is uitgekomen. Ze werd zaterdagmiddag samen met haar verloofde Dylan overvallen in hun eigen huis en onder schot gehouden. Via Twitter laat de Youtube-ster weten dat zij en Dylan veilig zijn.

Drie daders

Eerder zaterdag liet de politie weten dat de bewuste woning in Uden door „minimaal drie daders” werd overvallen. De overvallers vluchtten daarna weg in een beige personenauto. Het is niet bekend of de daders inmiddels gevonden zijn.

Nikkie de Jager overvallen door meerdere gewapende personen
Nikkie de Jager. Foto: ANP Kippa

Mentaal

Nikkie laat weten dat zij en haar verloofde fysiek niks mankeren. „Mentaal is een heel ander verhaal”, schrijft ze in haar verklaring. „Ik schrijf dit bericht om aan jullie te laten weten dat we ‘oke’ en veilig zijn. Dank voor het begrip dat ik de komende paar dagen voor mezelf neem.”

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen