Video: Wesp in helm: motorrijder valt en raakt levensgevaarlijk gewond

Een motorrijder is zondagmiddag in de Duitse grensregio levensgevaarlijk gewond geraakt bij een onfortuinlijke val. Het slachtoffer is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd.

De vriend van de 60-jarige motorrijder, die samen met hem op pad was tussen Wachtendonk (op 20 kilometer van Venlo) en Hinsbeck, verklaarde aan de politie dat tijdens de rit bij de man een wesp in de helm was gevlogen. De motorrijder zou gestoken zijn en vervolgens hard onderuit zijn gaan.

Volgens de Duitse politie kwam de motorrijder bij een bocht naar links op de rechterrijbaan terecht en raakte hij een vangrail om uiteindelijk vanaf het talud naar beneden te vallen. Daarbij liep hij ernstige verwondingen op aan zijn rechterbeen. Na medische verzorging ter plekke is het slachtoffer met een traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis van Duisburg.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen