Humor in Heerlen terug in het Cultuurhuis

Humor in Heerlen. Afbeelding: Cultuurhuis Heerlen

Het comedy evenement ‘Humor in Heerlen’ is terug. Op 10 september om 20.00 uur staan cabaretiers, stand-uppers en buuttereedners weer op het podium in Cultuurhuis Heerlen.

Door het coronavirus heeft het evenement even op zich laten wachten. Nu de eerstvolgende datum van Humor in Heerlen bekend is, onthult de organisatie van Cultuurhuis Heerlen alvast een tipje van de sluier: Gerwin Schoenmakers uit Brabant, de Vlaamse stand-up Karolien Segers, Jonathan Krispijn en Heerlens eigen stand-up comedian Kenny van Geijlswijk (bekend van Kinnebak podcast) staan op het podium. Er zullen nog wat namen volgen, waaronder een speciale headliner. De presentatie is in handen van Okselbroeders Sammy van der Vaart en Arjan Evertz.

Reserveren is verplicht en kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 048-5612121.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Heerlen