MVV huurt Zack Swanson van Arsenal

MVV-stadion De Geusselt. Afbeelding: ANP

MVV Maastricht heeft zich versterkt met de 19-jarige Zackary Swanson. Hij wordt voor de periode van een seizoen gehuurd van ‘The Gunners’.

De laatste drie maanden trainde Swanson mee met het eerste team van Arsenal. Hij wordt in Londen gezien als groot talent. Swanson debuteerde ruim een jaar geleden namens zijn club in de Premier League 2 in het duel met Derby County. Twee maanden geleden speelde hij een oefenduel met het eerste team van Arsenal.

De Engelsman is al sinds zijn achtste verbonden aan de voetbalacademie van de Londense club. De 19-jarige kan op diverse posities op het middenveld maar ook als vleugelverdediger uit de voeten.

Door Emil Visser

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen