Video: Verwarde man draait gaskraan open in eigen woning

Een verwarde man heeft woensdagmiddag in Neeritter voor consternatie gezorgd toen hij in zijn woning de gaskraan had opengedraaid.

Dorpsbewoners sloegen rond twee uur alarm bij de hulpdiensten nadat ze op de Schepenhof een sterke gaslucht hadden waargenomen.

De gaslucht bleek afkomstig uit een woning aan de Wittesteegstraat. Omdat de bewoner wel in het huis was, maar niet reageerde toen er bij de deur werd aangebeld werd er snel opgeschaald. Behalve de politie en de brandweer kwam ook een ambulance ter plaatse.

Brandweerlieden wisten de bewoner uiteindelijk met hulp van de politie uit de woning te halen. De man verkeerde in verwarde toestand. Hulpverleners hebben hem opgevangen en naar het ziekenhuis overgebracht.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen