Maastrichtse dansgroep niet de winnaar van Amerikaanse dansshow World of Dance

De Maastrichtse dansgroep Oxygen is niet de winnaar geworden van de populaire Amerikaanse danswedstrijd World of Dance. Dansgroep MDC 3 werd uitgeroepen tot de winnaars van het programma.

De finale werd woensdagavond uitgezonden op de Amerikaanse zender NBC. De winnaar ontvangt een prijs van een miljoen dollar.

De 25-jarige Jennifer Romen en haar gezelschap Oxygen zijn zeer succesvol en inmiddels een gevestigde naam in de urban danswereld. Het gezelschap heeft verschillende wedstrijden gewonnen zoals Dance as One, Circus Gerschstanowitz en ze bereikten de finale van Time to Dance en France got Talent.

Lees ook: Jennifer Romen: een leven voor de dans

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen